Monday, December 19, 2005

kling klokje....


Ook al zo in de kerststemming?? Hier zit het er goed in.......De kerstboom staat, dat wel, de kaarten in een stapeltje op tafel, komen ze nog aan een lintje dit jaar of laten we het maar zitten?? we zien wel
Het was weer een enerverend weekend.
Vrijdagavond op stap met een vriendje, kop koffie, hapje eten en via bubbelbad en glaasje sju eindig je om 3 uur snachts in een dikke hagelbui op de snelweg........lekker muziekje aan in de auto, warm nagloeien en de cruise control staat aan.....wie doet me wat! Wat een heerlijke avond! Mocht vriendje dit ooit eens lezen.......Bedankt!
Zaterdag beetje uitslapen, laatste voorbereiding voor het verjaardagsfeest dochterlief regelen en savonds vieren we de benoeming van manlief met een lekker etentje. Heerlijk, ienie zit vol!!
bij thuiskomst gaan de kindjes naar bed en tuigt mama zich mooi op (het was kersttijd weet u nog), samen met vriendin naar het maandelijkse dansuitje. Mama gaat uit haar bol, danst de hele avond, nipt aan een spaatje en heeft pret voor tien. beetje dansen met die, wat ouwehoeren met die.....de avond vliegt voorbij.
Zondag vieren we de verjaardag van dochterlief, 7 jaar wat een meid. De avondjes uit waren beter als een kratje redbul, ik heb vleugels!!
Vandaag zijn de vleugels helaas weer weg maar goed....het kan niet elke dag feest zijn!!

No comments: